Vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste la hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur

În curând vine vara așa că trebuie să ne gândim unde vom petrece vacanța ,unde vom călătorii,ce locuri minunate vom vizita.

Deoarece sunt o persoană căreia îi place să planifice din timp o vacanță am hotărât ,împreună cu familia să ne petrecem câteva zile la Nisipurile de Aur,în Bulgaria.

Am tot auzit despre cât de frumos este în această stațiune ,de hotelurile luxoase și de cât de bine sunt serviciile așa că am zis că trebuie să ajungem acolo.

De ce să alegeți stațiunea Nisipurile de Aur

Știați că numele stațiunii Nisipurile de Aur provine dintr-o veche legendă a locului care spune că în urmă cu foarte mulți ani, niște pirați au îngropat o mare comoară pe faleza Mării Negre la nord de orașul Varna, iar natura s-a răzbunat pe pirați, transformând aurul într-un nisip splendid.

Stațiunea Nisipurile de Aur, situată pe coasta bulgară a Mării Negre, renumită pentru plajele sale frumoase, apele cristaline și posibilitățile de distracție pentru copii și adulți deopotrivă, este o destinație populară pentru turiști din toate colțurile lumii, fiind deosebit de apreciată și de către turiștii români.

Cadrul natural este de vis, stațiunea fiind amplasată într-un parc natural, înconjurat de păduri luxuriante de stejar, fag și pini. Plajele cu nisip auriu se întind pe 3,5 km și oferă mult spațiu pentru plajă, înot și sporturi nautice. Apele Mării Negre sunt calme și calde în timpul lunilor de vară, ceea ce o face perfectă pentru înot, snorkeling și scufundări.

Hotel Palm Beach un hotel în regim All Inclusive prietenos pentru familii

Ne dorim să avem o Vacanță luxoasă Nisipurile de Aur, așa că după multe căutări am ales Hotel Palm Beach care este un complex situat la doar 30 de m de plajă deoarece fetele mele și soțul iubesc plaja și marea .De asemenea l-am ales și pentru că eu nu pot dormi dacă este zgomot iar complexul Hotel Palm Beach este situat într-o zonă liniștită departe de zarva cluburilor de noapte.

În vacanță ne dorim să ne și relaxăm dar să ne și distrăm iar fetele să se poată bucura și distra ,iar Hotel Palm Beach are facilități de relaxare, care includ o piscină mare în aer liber cu apă dulce și o secțiune pentru copii mici, o piscină interioară, o sală de fitness și un centru spa cu saună, tratamente de masaj și alte terapii de înfrumusețare. Hotelul all inclusive prima linie Nisipurile de Aur are singura sala de bowling din stațiunea Nisipurile de Aur.

Un alt motiv pentru care am ales acest hotel este că avem nevoie de o cameră dublă ,pentru că avem o fată mai mare și una mai mică dar și pentru că acceptă animale de companie ,așa că putem să o luăm și pe Miți ,pisicuța noastră.

Pentru că cea mică are 7 ani și uneori se plictisește foarte repede la acest complex am văzut că zilnic sunt organizate o multitudine de jocuri de distracție, de distracție și sport.să primească animale de companie Sunt și ele tradiționale, așa că le veți putea experimenta pentru prima dată. Oferim programe de divertisment în timpul zilei pentru copii și adulți, de șase ori pe săptămână, în 4 limbi (engleză, rusă, bulgară și poloneză). De asemenea, puteți conta cu mai multe spectacole sau programe de seară, de câteva ori pe săptămână.

Facilitățile pe care le- am căutat la un hotel și le-am găsit la Hotel Palm Beach sunt următoarele:

  • cameră dublă
  • liniște
  • distracție
  • aproape de plajă
  • restaurant all inclusiv
  • parcare proprie
  • piscină
  • Spa
  • Masaj
  • activități pentru copii/ animație
  • Wifi gratuit
  • Bar pe plajă

Alte facilități incluse: un joc de bowling gratuit, animație pentru copii și adulți – pe tot parcursul zilei, șase zile din șapte, activități diverse. Club pentru copii gratuit: aerobic, darts, petanque, shuffleboard, gimnastica în apă, bile de apă, tenis de masă, petrecere color la piscină și multe alte activități, iar seara, mini disco. Mai sunt disponibile: teren de tenis de câmp, biliard, tenis de masă și alte jocuri.

Practic acest complex este un Hotel pentru familii Nisipurile de Aur,un hotel de primă linie ,cu toate facilitățile posibile ,all inclusiv pe care vi-l recomand cu drag!

perfect-tour.ro

Articol scris pentru Spring SuperbBlog 2023 proba 6.Vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur

Un răspuns la „Vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste la hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur”

  1. […] Vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste la hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Sunt Emily

Welcome to Nook, my cozy corner of the internet dedicated to all things homemade and delightful. Here, I invite you to join me on a journey of creativity, craftsmanship, and all things handmade with a touch of love. Let's get crafty!

Hai să ne conectăm