Goana după parchetul ideal

A fost odată că niciodată o mămică pasionată de design interior. Deoarece urmărea emisiuni de acest gen și-a pus în gând să renoveze sufrageria. După ce a ales culoarea varului: alb pe trei pereți iar pe cel din spatele colțarului peste var va picta niște flori trebuia să schimbe și parchetul.

Acesta era vechi de peste 10 ani și își dorea dun parchet rezistent,o culoare care să țină la tăvaleală să nu se vadă orice pată și mai ales să se întrețină ușor.

Astfel mămica a început goana după parchetul ideal!

Dar cum își imagina ea parchetul ideal?

Voia să fie precum cele din emisiunea de design interior și anume: să fie din lemn, frumos, exclusivist,un parchet de lux, ecologic( că acum toți iubesc natura), care să ofere confort,să fie ușor de montat, să nu se zgârie și ușor de întreținut.

Ceea ce nu știa mămica era că este destul de greu să găsească un parchet conform standardelor ei.

După lungi căutări prin magazinele fizice de specialitate,unde nu a găsit ceea ce căuta o prietenă i-a spus că există un site de profil și anume Alma Parchet unde pot găsi parchetul ideal pentru sufragerie.

Ceea ce i-a inspirat încredere în site a fost că Alma Parchet este furnizor de soluții de pardoseli la cheie încă din 2011 dar și pentru că echipa Alma Parchet este alături de clienți din etapa de căutare, oferind consultanță în alegerea celei mai potrivite pardoseli. Și mai ales că Echipa Alma Parchet se ocupă de livrare și montaj.

Cum mămica era destul de hotărâtă să-și găsească parchetul de vis și  pentru că iubea să facă comenzi on line, a început să caute parchetul perfect pentru ea pe site.

Doar că pe site sunt foarte multe feluri de parchet cum ar fi:

  • Parchet din lemn de lux (parchet curb, parchet cu 22 de straturi de finisaj, modele cu design Versailles, parchet Chevron sau Herringbone);
  • Parchet din lemn masiv: esențe autohtone și exotice;
  • Parchet stratificat (de asemenea, parchet din lemn);
  • Parchet pentru încălzire în pardoseală (parchet dublu stratificat si triplustratificat) și multe altele

A trebuit să facă consiliu de familie să vadă ce ar putea alege.

Ar vrea un parchet rezistent, deci sigur din lemn, dar ar vrea să se spele ușor și cu mopul cu aburi( fără a avea surpriza să se strice),să fie o culoare naturală, să nu se zgârie ușor( din cauza pisicii),să se fixeze bine( din cauza copilului care țopăie mereu și sare) și mai ales să dea un aspect luxos sufrageriei.

Și a căutat mamica,a studiat toate caracteristicile parchetelor de pe site iar într-un final după această goană după parchet a găsit parchetul ideal! Victorie! A ales un parchet dublu stratificat și anume modelul Parchet stratificat stejar Story Dolomite Nature Oil 1S I 15x187x2266 mm.

Mulțumită de alegerea făcută, după ce a făcut comanda s-a apucat să bea o cafea și să-și imagineze cum va arăta sufrageria ei exact ca cele din emisiunea ei preferată de design interior. Și deja în minte îi încoltea ideea de a se ocupa și de redecorarea celorlalte camere.

Articol scris pentru competiția Spring SuperBlog 2024 Proba 1. Pardoseli din lemn: lux, natură, ecologie. Meriți ce e mai bun

Lasă un comentariu

Sunt Emily

Welcome to Nook, my cozy corner of the internet dedicated to all things homemade and delightful. Here, I invite you to join me on a journey of creativity, craftsmanship, and all things handmade with a touch of love. Let's get crafty!

Hai să ne conectăm